Yhteystiedot

Puhelin: +358408035745
Sähköposti: lasse.makinen@poiqa.com

Tietoa meistä

PoiQA Oy on erikoistunut tuotteistamisen ja laadunhallinnan konsultointiin elektroniikka- ja konepajateollisuudessa. Yhtiön perustajalla on yli 20 vuoden kokemus toimimisesta teollisuuden palveluksessa laadunhallinnan ja tuotteistamisen vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. PoiQA Oy:lle on keskeistä parantaa asiakasyritysten tehokkuutta tuotteistamisen ja laadunhallinnan avulla.

Jos sinulla on tuoteidea ja kaipaat apua tuotteistamisessa tai tarvitset tukea laadunvarmistuksessa, ota yhteyttä, niin kerromme kuinka voimme auttaa!

Lasse Mäkinen - Diplomi-insinööri

Lasse Mäkinen, osaamisalueet:

Laatujärjestelmän luonti ja kehittäminen: Laaja kokemus laatu,- ympäristö- ja turvallisuusjohtamisesta voimansiirtoalalta, elektroniikka- sekä autoteollisuudesta kansainvälisessä ympäristössä. Erityisosaamista TQM-(Total Quality Management), 6Sigma-, Design for 6Sigma tekniikoista ja niiden soveltamisesta käytäntöön.

 

 

 

Toimintatapojen kehitys, tuotteistaminen:Yli 20 vuoden kokemus toimimisesta tuotteistamiseen liittyvissä toimintatapojen kehitystehtävissä kansainvälisessä ympäristössä.

Tuotelaadun parantaminen: Erityisosaamista tuotelaatuun liittyvissä kehitysprojekteissa mm. voimansiirtoalalta, liittyen metallien lastuavaan työstöön, teräksien lämpökäsittelyyn ja materiaaliteknologiaan. Luotettavuustestauksen käyttö mahdollisten kenttävikaantumisten arviointimenetelmänä elektroniikkateollisuudessa.

Valmentava johtaminen: +10 vuoden kokemus esimiestehtävistä laatu-, ympäristö- ja testaus-asiantuntijatiimissä kansainvälisessä ympäristössä. Johtaminen perustuu pääosin valmennukseen, opastukseen sekä faktapohjaiseen tiedon analysointiin.

Tuotantotehokkuuden parantaminen: +20 vuoden kokemus tuotannon tehokkuuden parantamisesta perustuen "lean-manufacturing" malliin kansainvälisessä ympäristössä telekommunikaatio-, autonvalmistus- ja konepajateollisuudessa.

Ammatillinen kokemus: Katso Lasse Mäkisen linkedin profiili